Lasiriinan Valosydän

Luontoa & luovuutta

Lasiriinan Valosydän

Nauti matkasta, arvosta päämäärää, vaali muistoja.

Lasiriinan Valosydän - uusi toiminta alkanut 13.5.2021. (Sivusto päivittymässä.)

Uutta toimintaa 2021

Villiyrttiretket, luontoon ja hyvinvointiin liittyvät päivätapahtumat ja viikoloput. Tapahtumailmoitukset FB Valosydän. 

Pihapiirissä Ateljee navetassa, avoinna heinäkuussa ti-la klo 12-18. Esillä Marjo-Riinan lasitaidetta, maalauksia. Keijuja, tonttuja ja muuta metsänväkeä. Ateljeessa työt ovat myynnissä. Voit päästä tutustumaan myös tekovaiheisiin.

Kiinnostaako villiyrtit? Valmistuin luonnontuoteneuvojaksi Ylä-Savon ammattiopistosta 5/2020. Mahdollisuus villiyrttikävelyihin luonnontilaisessa pihassa ja pelloilla. Apua tunnistamiseen, käyttöön ja inspiraatioon.

Tarvitsetko oman hetken? Levollisia sointukylpyjä talon tuvassa. Äänimaljojen ja gongin taspainottavat värähtelyt rentouttavat mieltä ja kehoa. Uusi tila on valmistumassa. Valmistuin sointukylpyohjaajaksi 2018. Käytössä on Peter Hess vibroakustinen äänirentoutusmenetelmä. 

Kaipaatko henkilökohtaista aikaa? Käytössä olevia menetelmiä ovat; vyöhyketerapia, aromahieronta ja äänimaljat. Tarvittaessa tueksi voi tulla kukkaterapia. Lempeästi hoitaminen perustuu kokonaisvaltaiseen näkemykseen ihmisen hyvinvoinnista. Sielun, kehon ja mielen tasapaino luovat hvyinvointia. Henkilökohtainen aika on yleensä 2-3 tuntia ja sisältää keskustelua ja tarpeen/toiveen mukaisen rentouttavan hoidon. Hoito on aina yksilöllinen ja luottamuksellinen. Luontaishoitoja olen harjoittanut vuodesta 2016. Olen koulutukseltani myös sairaanhoitaja. 

Luontaishoidot

Tutustu meidän luontaishoitopalvelut.

Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia

Lue lisää
shiatsu

Shiatsu

Lue lisää
aromahieronta

Aromahieronta

Lue lisää

Henkilökohtainen Ohjaus

Lue lisää
aromahieronta

“On vain kaksi päivää vuodessa, jolloin ei ole mitään tehtävissä. Toinen on eilinen ja toinen on huominen. Tänään on siis oikea päivä rakastaa, uskoa, elää.”

- Dalai Lama -


aromahieronta