Lasiriinan Valosydän

Luontaishoidot

Luontaishoitojen tarkoitus on tasapainottaa kehoa ja mieltä. Ne toimivat täydentävinä hoitomuotoina, ylläpitävät terveyttä ja auttavat kehoa palautumaan häiriötiloista. Luontaishoitoja on useita mm. vyöhyketerapia, shiatsu ja aromahieronta sekä kukkaterapia ja aurikuloterapia.

Keholla on erilaisia tapoja viestiä epätasapainosta. Oireet voivat olla itse keholla tai mielessä. Niitä voivat olla niska-hartiaseudun kivut, yleinen väsymys ja jaksamattomuus, ahdistus, levottomuus, stressin ja kiireen tunne elämässä, selkäkivut, heikentynyt vastustuskyky tai ruuansulatushäiriöt, unihäiriöt.

Keholla on uskomaton kyky tasapainottaa itseään, kun annamme sille sopivia työkaluja; sopivasti lepoa, liikuntaa ja ravintoa. Toisinaan tarvitsemme myös toisten apua. Luontaishoidot voivat olla hyvä tapa auttaa sekä ohjata kehoa ja mieltä takaisin omiin voimavaroihin. Ne sopivat myös hyvin rentoutumiseen ja hemmotteluun.

Hinnasto

Kaikkiin luontaishoitoihin sisältyy lyhyt alkuhaastattelu, jossa arvioidaan sen hetkinen tilanne. Hinnat sisältävät alv 24%

Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia on ikivanha hoitomuoto. Se on kokonaisvaltainen kehoa, mieltä ja tunteita tasapainottava hoito, joka sopii kaiken ikäisille.

Vyöhyketerapiassa käsitellään hieromalla sekä painelemalla jalkaterän, jalkapohjien, korvien ja käsien heijasteita. Klassisessa vyöhyketerapiassa keskitytään eniten jalkapohjien heijastealueisiin koko keho huomioiden. Heijastealue tarkoittaa tiettyä kehon osaa jonka vastaavuus löytyy vyöhykkeenä jalkapohjista, korvista tai käsistä. Vyöhykeratoja kulkee ympäri kehoa.

Vyöhyketrapian avulla voidaan ylläpitää terveyttä ja sekä kartoittaa ja hoitaa kehon epätasapainoista tilaa. Tarkoituksena on auttaa kehoa parantamaan itse itsensä.

Hoito on hyvin rentouttava ja tasapainottava. Se sopii esimerkiksi stressin, lihasjännitysten ja unettomuuden lievittämiseen sekä hidastuneen aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen.

Kesto 30-90 min

Käsitellään hieromalla jalkaterissä, tarvittaessa käsissä tai korvissa olevia kehon heijastealueita. Voi sisältää osana hoitoa yrttijalkakylvyn, käsihieronnan tai kasvohieronnan.

 

Shiatsu

Shiatsu on lempeä koko kehon hoitomuoto, jonka avulla avataan kehon energiaratoja peukalon ja kämmenen painalluksin, venytyksin sekä hieronnalla. Kun energia saadaan virtaamaan vapaasti, keho tasapainottuu ja tulee elinvoimaisemmaksi pystyen itse korjaamaan paremmin häiriötiloja.

Hoito tapahtuu lattialla patjalla. Koko keho käydään läpi. Asiakkaalla on päällään joustava asu. Sopii hyvin stressin, väsymyksen, fibromyalgian ja unettomuuden lievittämiseen sekä heikentyneen vastustuskyvyn tai ruoansulatusvaivojen hoitoon.

Osittaisen hoidon kesto 60 min, koko hoito 90min

Peukalolla ja kämmenillä painellen avataan kehossa olevia energiakanavia. Hoito tehdään lattialla patjan päällä. Varustaudu rennolla vaatetutuksella.

 

Aromahieronta

Rentouttava aromahieronta hemmottelee päästä varpaisiin. Hierotaan kevyesti koko keho öljyn sekä henkilökohtaisesti valitun eteerisen öljyn kanssa. Eteerisillä öljyjen tuoksuilla on myönteinen vaikutus mielialaan. Öljyistä löytyy mm. rauhoittavia, rentouttavia, virkistäviä ja aineenvaihduntaa stimuloivia öljyjä. Aromahieronta on lempeä ja luonollinen tapa tukea terveyttä ja hyvää oloa

Hoidon kesto 60-75 min.

Rentouttava ja lempeä koko kehon hieronta henkilökohtaisesti valitulla eteerisellä öljyllä.

 

Kukkaterapia

Kukkaterapiaan kuuluu tilanteen avaaminen keskustelemalla ja asiakas saa mukaansa henkilökohtaisesti valittua kukkauuttetta. Uutteita voidaan käyttää sisäsisesti tai ulkoisesti, ne auttavat tasapainottamaan erilaisia kielteisiä tunnetiloja.

Ensikäynti 45 min, seurantakäynti 30 min.

Henkilökohtaisesti valittu kukkauutte, jota voi käyttää sisäisesti tai ulkoisesti. Uutteet auttavat tasapainottamaan erilaisia kielteisiä tunnetiloja.

 

Aurikuloterapia

Aurikuloterapiassa korvan akupisteitä käsittelemällä voidaan hoitaa akuutteja tiloja ja ylläpitää terveyttä. Osana vyöhyketerapiaa tai shiatsua.

Kesto noin 20 min.

Korvan akupisteitä käsittelemällä voidaan hoitaa akuutteja tiloja ja ylläpitää terveyttä. Osana vyöhyketerapiaa tai shiatsua.