Lasiriinan Valosydän

Henkilökohtainen Ohjaus

Syvällinen elämäntilanteen kartoitus ja voimavarojen avaaminen keskustelemalla. Tarvittaessa keholle rentouttava hetki hoitopöydällä. Ohjaus on aina henkilökohtaisesti muodostuva kokonaisuus. Sen tarkoitus on auttaa sinua kuulemaan paremmin sisältäsi löytyvää viisautta, tietoisuutta. Toimin matkalla tulkkina. On aika tulla nähdyksi ja kuulluksi.

Katsotaan yhdessä asioita laajemmin. Olemme osa luontoa, yhteisöä ja perhettä. Meillä on oma historiamme, omat oppiläksymme. Jokainen on oma ainutlaatuinen kokonaisuutensa. Maailmassa ei ole toista samanlaista.

Lähes poikkeuksetta elämä tuo omat haasteensa jokaiselle, kivuliaita kokemuksia, sairauksia, pettymyksiä ja kysymyksiä, joihin ei tunnu löytyvän vastauksia. Haasteet voivat heijastua työssä tai ihmissuhteissa. Ne voivat lamauttaa tai luoda kiireen tuntua, stressiä ja uupumista, merkityksettömyyttä. Merkit voivat näkyä sekä keholla että mielessä. Pääsääntöisesti ne ovat viestejä henkilökohtaisesta muutoksen tarpeesta.

Meillä on luontaisesti paljon keinoja selviytyä noista haasteista. Olemme herkkiä kokonaisuuksia, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Haasteilla on syynsä ja siunauksensa. Ne ovat ovia johonkin uuteen. Tulkin tehtävä on toimia välittäjänä, opastajana maastossa joka voi olla pimeä ja vaikekulkuinen. Voisiko yhdessä etsimällä löytyä avaimia muutokseen?

"On vain kaksi päivää vuodessa, jolloin ei ole mitään tehtävissä. Toinen on eilinen ja toinen on huominen. Tänään on siis oikea päivä rakastaa, uskoa, elää." -Dalai Lama

Hoito soveltuu hyvin tueksi uupumuksen, ahdistuksen tai väsymyksen lievittämiseen sekä itse elämäntilanteen selkiyttämiseen. Jokainen päivä on mahdolisuus.

Ensikäynti 120 min
Jatkokäynti 90 min