Lasiriinan Valosydän

Pienet hyvinvointitapahtumat

Vanhan maalaistalon pihapiirissä on oma tunnelma. Eräs vierailija kuvaili, että tuntuu kuin täällä olisi rauha. Ympäristössä saattaa nähdä kanoja ja kukkoja tai vaikka pari kissanpentua. Luonnontilaisessa pihassa kuljetaan polkuja pitkin.

Sijainti on noin 15 km Mikkelin keskustasta Ihastjärven suuntaan  ja helposti löytää perille. 

Mitäs täällä tapahtuu?

*Kesäkuun tapahtumia olivat Medicine Wheel, intiaanien pyhä kehä sekä voimaeläimet päivä. Ohjaamassa Merja Pennanen.

*Ateljeessa oli Uudenkuun unelmalauantai. Askarreltiin unelmakarttoja.

*Heinäkuussa perjantaisin on kotikeittiön pullakaffet ateljeella klo 12-18

*Sointukylpyjä on tulossa syksyä kohti. Ja myös vierailevia ohjaajia on kysytty kylään. FB Valosydän sivuilla ajankohtaiset tapahtumat. 

Uudenkuun unelmat Sanotaan, että uudenkuun aikaan on parasta kuulostella unelmiaan. Maailmassa toimii vetovoiman laki, vedät puoleesi sitä, mitä tarvitset. Mutta miten tietoinen olet omista tarpeistasi? Usein alitajunta näyttää kyllä hetkessä, mitä kaipaat. Esiin voi tulla unelmia, joita et uskaltanut edes haaveilla tai unohdit. Unelmakartan tai kortin tekeminen voi auttaa sinua muistamaan tavoitteitasi, sitä mikä saa laulamaan ja nauramaan. Mitä keho kaipaa. Se on sydämen kuisketta. Mikään ihmelääke se ei ole mutta mukavaa itsetutkiskelua. Hetkeksi heitetään mieli vapaalle ja annetaan unelmien kertoa.

Rentouttava sointukylpy Äänimaljojen ja gongin värähdellessä rentoutuminen tapahtuu itsestään. Keho on suurimmaksi osaksi vettä ja rentoutttava vaikutus perustuu erilaisten värähtelyjen aikaansaamaan sisäiseen hierontaan. Sointukylpy on monitasoinen niin sielun, mielen kuin kehon tasapainoa palauttava. Rauhoittava ja voimaannuttava hetki itselle.

 

Viikonloppu Valosydämessä Haluaisitko kerätä puhtaat villiyrtit, laittaa ne kuivuriin ja ottaa mukaan? Viikonloppuna se onnistuisi. Opastan villiyrttien maailmaan tarpeen mukaan ja tunnistamisesta alkaen. Yöpyminen tilan sähköttömässä aitassa on mahdollista tai vaikka pihalla telttaillen. Ja sitten illalla virkistävät löylyt navettasaunassa yrttikylpyineen. Tämä tapahtuma voisi olla kiva oman ystäväporukan kanssa. Kysy tarjous

Kokous tai palaveri luonnonhelmassa Tarvitseeko pieni työporukka hyvinvointia työn ohessa? Tässä pihapiirissä siihen on mahdollisuus. Navetta ja Sampola käytössä. Sampola on vanhassa ladossa, navetan vieressä. Läheiselle Valkaejärven luontopolulle on matkaa reilu kilometri. Suunnitellaan yhdesssä.

Hyvinvointi-iltoja erilaisin teemoin ja tarpeen mukaan. Esitä toive.

Olisiko se oman rummun synnytys, kasvien tunnistamista, omaan ääneen tutustumista? 

Kaikki tapahtumat pienimuotisesti ja terveysnäkökulmat huomioiden.

Tulevista tapahtumista lisätietoa löydät etusivulta ja sähköpostitse.